mandag 21. oktober 2013

Marthe jakka

Ferdig med nok en Skappel jakke. Det har ikke kommer ut noen oppskrift enda på denne, så jeg har bare gått ut fra bilder av jakken på instagram profilene til Skappel jentene. Den er strikket i puno, inca og iris. Denne kommer jeg til å flytte inn i.. ;)

16 kommentarer:

 1. Å den så skikkelig deilig ut
  ;o)

  SvarSlett
 2. Hei

  Kunne du tenke deg å være så snill og dele oppskriften din med meg?? Jeg synes jakken din var enda finere enn Skappel jakken :o)

  Jeg kan evt sende deg mailadressen min??

  Mvh Kirsti

  SvarSlett
 3. Tusen takk;)
  Den er strikket slik som Marthe jakken, men jeg har lagt opp 70, 35, 35 i stedet slik at den ble mindre. Ellers er fellingen til halsen som på Skappeljakke 2. Har tatt opp masker i halsen og strikket 2 rett og 2 vrang i noen omganger.
  Lykke til;))

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tilbakemelding. Tror du at du kan være så snill og sende meg hele oppskriften, med dine endringer?? Jeg er ikke noen strikkeguru, så jeg må ha oppskrifter inn med teskje ;0)

  Send den gjerne på mail, hvis du har anledning til det :0)

  Mvh Kirsti

  SvarSlett
 5. Mailadressen min er kirstimoslet@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Det enkleste er nok om du kjøper oppskriften på skappelgenseren.no eller i en garnbutikk, for den eneste endringen er at jeg har lagt opp færre masker. 70 på bakstykket og 35 på hvert forstykke. Resten er som det står i oppskriften:) Dette fikser du! Ikke vanskelig;) lykke til:))

  SvarSlett
 7. Kjempefin jakke du har strikka! Hvor lange ermer bar du fra sammenstrikkingen og ned.

  SvarSlett
 8. Hej :-) Jättefin kofta! Jag undrar om det här är den som kallas för marthejakken på skappelgenseren.no? Har du använt samma färg eller är de räta maskorna ljusare än de aviga?

  SvarSlett
 9. Hei,

  Hvilke farge er dette?

  SvarSlett
 10. Puno 1311, iris z922 og Inca 040 er fargekodene:)
  Dette er Marthe jakken på Skappelgenseren.no, men deg har lagt opp færre masker så den ikke skulle bli så stor;)

  SvarSlett
 11. Hei. Flott jakke!! Lurer litt på garnet du har brukt. Både Puno og Iris er jo et "tykt" garn. Har du brukt Inca i sammen med Puno og Iris?

  SvarSlett
 12. Jeg har brukt puno alene og inca og iris sammen

  SvarSlett
 13. Hei. Google marthejakken og havnet her. Likte jakken din da den var litt mindre enn originalen :). Veldig fin! Lurer på om det blir noe rimeligere å strikke denne jakken med det garnalternativet du har brukt?
  -Berit.

  SvarSlett
 14. Tusen takk Berit:) Samme pris ja, og absolutt verdt det;)

  SvarSlett
 15. Veldig fin genser :-) Hvor mange nøster har du brukt av hver sort? Er det sånn ca small?

  SvarSlett